ZeolithMED + psyllium detoks prah 400g, medicinski proizvod

297,00kn

 

Sjeme bio psylliuma iz Indije + klinoptilolit-zeolit iz Europe u certificiranoj ljekovito pripremljenoj smjesi.

Opis

Zeolit ​​MED® + Psyllium detoks prah 400g

Unošenje toksičnih, teških metala poput žive, olova, kadmija, aluminija i drugih tvari poput amonijaka i histamina i ostalih neželjenih toksina koje se svakodnevno iz hrane, kozmetike, kemikalija, zraka unose u organizam, može biti uzrok raznih kroničnih bolesti.
Zeolit ​​MED, prirodni medicinski proizvod od minerala Zeolit, može se vezati za zagađivače u gastrointestinalnom traktu poput spužve i prirodnim putem (stolicom) ih izlučiti iz tijela. Može se svakodnevno koristiti za cijelu obitelj kao prirodni regulator zaštite zdravlja za prevenciju i ublažavanje simptoma čiji uzroci nastaju izlaganjem zagađivačima.

Zeolite MED može se koristiti terapeutski ili kao popratna terapija i prevencija, posebno za povećanu intoleranciju na histamin, poput alergija, bolesti gastrointestinalnog trakta, oštećenja jetre i drugo.

 

Zeolit ​​MED® + Psyllium

Indijski trputac – psyllium – prirodno vlakno za čišćenje crijeva

Za potporu prirodnoj probavi i zdravlje crijeva, ljuske psylliuma postaju sve popularnije. Kao čista biljna hrana isporučuje visok sadržaj lako probavljive sluzi s izvrsnom sposobnošću bubrenja za prehranu koja je svjesna holesterola i bogata vlaknima. U kontaktu s vodom, fino mljevene ljuske psylliuma nabubre, što dovodi do značajnog povećanja volumena crijevnog sadržaja, čime se povećava stimulacija crijevne stijenke, jača peristaltika i olakšava rad crijeva.

Psyllium dokazano djeluje u sljedećim slučajevima i poteškoćama:

  • Konstipacija – psyllium djeluje kao blagi laksativ – potiče peristaltiku crijeva, a time i pražnjenje.
  • Dijareja – Radi svog svojstva nakupljanja vode pomaže da stolica očvrsne i uspori prolazak kroz probavni trakt.
  • Srčane bolesti – topiva vlakna u prehrani se povezuju s manjom količinom triglicerida i shodno tome smanjuju rizik od srčanih bolesti.
  • Debljina – kao rezultat bubrenja, psyllium može pomoću u osjećaju sitosti i na taj način navesti osobu da unosi manje hrane.

Sinergija sa zeolitom daje snažni detoks učinak na tijelo.

Doziranje i čuvanje

Promiješajte 1 malu žličicu (3 g) Zeolite MED® + Psyllium u otprilike 250 ml vode 1 do maksimalno 3 puta dnevno (10g). Preporučujemo ujutro na prazan želudac (najbolje za čišćenje ‘zagađenog’ tijela) ili neposredno prije jela kako bi Zeolit apsorbirao neželjene toksine prije nego što ih tijelo apsorbira, a Psyllium očistio crijevne resice. Ne piti istovremeno s kofeinom, alkoholom, gaziranim pićima ili proizvodima koje u sebi sadrže C vitamin. Za vrijeme uzimanja zeolita treba pojačano uzimati tekućinu, najbolje vodu, 2-3 litre dnevno.

Nakon završenog programa detoksikacije, preporučaju se preventivne doze, radi trajne zaštite organizma od dnevnog stresa i toksičnih unosa.

Zeolit ​​MED® + Psyllium
Sadržaj: praškasta smjesa od 50% klinoptilolita-zeolita, 50% indijskog organskog praha psyllium-ljuske