ZeolithMED® detoks u prahu, 400 g, medicinski proizvod

297,00kn

Zeolite MED® Detox prah je medicinski proizvod načinjen od 100% prirodnog minerala klinoptilolita zeolita. Njegova sigurnost i učinkovitost testirane su u skladu s visokim kriterijima kvalitete EFSA, Europske agencije za sigurnost hrane.

    • stručnjak za detoks
    • potpuno prirodni mineralni prah bez dodataka
    • visoke kvalitete, testiran i kontroliran od strane EFSA

 

 

Opis

Detoksikacija zeolitom
Prednost zeolitnog praha je u tome što se lako miješa u vodi. Naš zeolit ​​je 100% prirodnog vulkanskog mineralnog podrijetla, bez dodataka ili mješavina i unatoč svojoj finoj strukturi, ne sadrži nanočestice. Prirodni klinoptilolit-zeolit ​​ima visoku apsorpciju kao i vezujuću funkciju, pa je stoga prikladan za detoksikaciju, za uklanjanje aluminija, olova, žive, kadmija, amonijaka i histamina.

Zbog svojih apsorpcijskih svojstava prirodni mineral klinoptilolit-zeolit ​​koristi se u raznim oblastima za: prirodno liječenje, lijekove i kozmetiku, aditive za hranu, stočarstvo u poljoprivredi, poboljšanje kvalitete tla i vode, akvakulturu, pročišćavanje vode, nuklearnu i zračnu industriju. Za više informacija pogledajte relevantne informacije o proizvodu.

Kvaliteta i performanse
Za proizvodnju našeg zeolita primjenjuju se vrlo visoki standardi i zahtjevi kvalitete: tijekom pregleda primljenih sirovina, zeolit ​​mora ispunjavati stroge kriterije europske ili njemačke farmakopeje, posebno što se tiče čistoće mikroba i koncentracije otrovnih tvari. Kako bismo osigurali maksimalnu kvalitetu, naši minerali testiraju se u njemačkim laboratorijima koje je odobrila država. Također nam je izuzetno važno voditi sveobuhvatnu evidenciju o svim prerađenim sirovinama i njihovim istraživanjima. To znači da je materijale moguće pratiti u svakom trenutku, osiguravajući visoku razinu sigurnosti i kvalitete proizvoda.

Svojstva
– mikronizirana prosječna veličina zrna je cca. 26 µm
– 89-95% klinoptilolita
– vrlo visok kapacitet kationske razmjene
– vrlo dobar odnos silicijuma i aluminija (5,4: 1)
– netoksičan i bez vlakana

Upotreba
Jedna čajna žličica zeolita, oko 3-5 g, pomiješana s prirodnim sokom, nezaslađenim čajem ili vodom popije se 30 minuta prije glavnog obroka. U danima kada konzumiramo zeolit, moramo posebno paziti da pijemo dovoljno vode jer je to jedini način na koji tijelo može eliminirati nakupljene otrove. Idealni sati za primjenu trebali bi biti između 6 i 8 ujutro, 13 i 15 sati, 18 i 20 sati, te nakon 22 sata za noćnu terapiju.

Rok trajanja
Zeolit ​​ima vrlo dug rok trajanja ako se čuva na suhom mjestu.

Zanimljivo
Naš zeolitni prah izvađen je 200 km jugoistočno od poznatog slovačkog ležišta Košice i sadrži vrlo visok postotak korisnog minerala klinoptilolita, 89-95%. Redovita ispitivanja toksina provode se u certificiranim njemačkim laboratorijima. Također, predoziranje zeolitnog praha nije moguće jer se višak zeolita izlučuje u talogu.

Obavijest
Klinoptilolit-zeolit ​​registriran je kao medicinski proizvod u skladu sa zahtjevima E567 i E568 Europske certifikacije.