ZeolithMED kapsule 200 kom od 500mg, medicinski proizvod

297,00kn

Ultrafini 100% klinoptilolit-zeolit ​​u biljnoj VEGE kapsuli 500 mg

Kapsule Zeolith MED® Detox je medicinski proizvod s certifikatom CE za oralnu upotrebu.

 

 

Kategorija:

Opis

Unošenje toksičnih, teških metala poput žive, olova, kadmija, aluminija i drugih tvari poput amonijaka i histamina i ostalih neželjenih toksina koje se svakodnevno iz hrane, kozmetike, kemikalija, zraka unose u organizam, može biti uzrok raznih kroničnih bolesti.
Zeolit ​​MED, prirodni medicinski proizvod od minerala Zeolit, može se vezati za zagađivače u gastrointestinalnom traktu poput spužve i prirodnim putem (stolicom) ih izlučiti iz tijela. Može se svakodnevno koristiti za cijelu obitelj kao prirodni regulator zaštite zdravlja prevencijom i ublažavanjem simptoma čiji uzroci nastaju izlaganjem zagađivačima.

Zeolite MED može se koristiti terapeutski ili kao popratna terapija i prevencija, posebno za povećanu intoleranciju na histamin, poput alergija, bolesti gastrointestinalnog trakta, oštećenja jetre i drugo.

 

Zeolite MED® 200 detoks kapsula ultrafinog Zeolita od 500 mg, medicinski proizvod

Sadržaj: ultrafini 100% klinoptilolit-zeolit ​​u celuloznoj biljnoj VEGE kapsuli 500 mg

Kapsule Zeolith MED® Detox je medicinski proizvod s certifikatom CE za oralnu upotrebu.

Primjena zeolitnih kapsula

Zeolitne kapsule rastvaraju se u želucu. Zeolitni prah sadržan u kapsulama može stoga djelovati na želudac. Uz pomoć praktičnih ZeolitMED kapsula možete detoksificirati svoje tijelo čak i u užurbanoj svakodnevici – aplikacija je vrlo jednostavna. Obavezno pijte dovoljno vode tijekom uzimanja (oko 250 ml po primjeni) i slijedite upute u uputstvu za uporabu.

Doziranje zeolitnih kapsula

Uzmite 1-2 kapsule jednom dnevno s približno 250 ml vode. Za intenzivnu detoksikaciju doziranje se može povećati do maksimalno 3 puta dnevno. Preporučujemo ujutro na prazan želudac (najbolje za čišćenje ‘zagađenog’ tijela) ili neposredno prije jela kako bi Zeolit apsorbirao neželjene toksine prije nego što ih tijelo apsorbira. Ne piti istovremeno s kofeinom, alkoholom, gaziranim pićima ili proizvodima koje u sebi sadrže C vitamin. Za vrijeme uzimanja zeolita treba pojačano uzimati tekućinu, najbolje vodu, 2-3 litre dnevno.
Nakon završenog programa detoksikacije, preporučaju se preventivne doze, radi trajne zaštite organizma od dnevnog stresa i toksičnih unosa.