ZeolithMED ultrafini zeolit detoks u prahu 210 g, medicinski proizvod

297,00kn

 

100% čisti prirodni zeolitni prah bez dodataka, bez aditiva, nanofree

Prosječna veličina zrna zeolita: oko 7 mikrometara, postotak klinoptilolita: 90-95%

 

 

 

Kategorija:

Opis

Unošenje toksičnih, teških metala poput žive, olova, kadmija, aluminija i drugih tvari poput amonijaka i histamina i ostalih neželjenih toksina koje se svakodnevno iz hrane, kozmetike, kemikalija, zraka unose u organizam, može biti uzrok raznih kroničnih bolesti.
ZeolithMED, prirodni medicinski proizvod od minerala Zeolit, može se vezati za zagađivače u gastrointestinalnom traktu poput spužve i prirodnim putem (stolicom) ih izlučiti iz tijela. Može se svakodnevno koristiti za cijelu obitelj kao prirodni regulator zaštite zdravlja prevencijom i ublažavanjem simptoma čiji uzroci nastaju izlaganjem zagađivačima.

ZeolithMED može se koristiti terapeutski ili kao popratna terapija i prevencija, posebno za povećanu intoleranciju na histamin, poput alergija, bolesti gastrointestinalnog trakta, oštećenja jetre i drugo.

 

ZeolithMED® ultrafini zeolitni prah

Naš ZeolithMED ultrafini prah je CE testiran i certificiran medicinski proizvod za ljudsku oralnu upotrebu.

 

Upotreba i doziranje ZeolithMED ​​ultra finog praha

Ultra fini prah Zeolit ​​ima posebno veliku površinu. Obratite pažnju na doziranje, jer se značajno razlikuje od doziranja zeolitnog praha.

Zeolit ​​ima ublažavajući učinak na jetru vezanjem štetnih zagađivača poput žive, olova, kadmija, aluminija i drugih tvari poput amonijaka i histamina u gastrointestinalnom traktu i na taj način sprečava da ih tijelo apsorbira. Učinak neodvojivog Zeolite MED ultra finog praha usporediv je sa spužvom. Zagađivači se selektivno “apsorbiraju” malim porama u zeolitu i potom izlučuju sa stolicom kroz crijeva u tijelu. Da bi se postigao ovaj efekt, potrebno je što veće površine. Što je finija mikronizacija praha, to je veća površina za vezanje štetnih tvari. Iz tog razloga, doza ultra-finog praha je manja od one grubljeg zeolitnog praha. Naš ZeolithMED ultrafini prah ima prosječnu veličinu zrna oko 7 mikrona. Naš prah ZeolithMED ima prosječnu veličinu zrna oko 26 mikrona.

Prije obroka ukapajte ½ čajne žličice (1 g) ZeolithMED® ultra finog praha u  250 ml vode 1 do maksimalno 3 puta dnevno (3g).